Vatikáni forrásainktól már korábban értesültünk arról az aggasztó helyzetről, amiről az Istentől eltávolodott médiából is halhattak kedves olvasóink.

Ismerjük a körülményeket, régebben sokat beszéltünk róla a legigazabb kereszténnyel és legnagyobb magyarral: Kocsis atyával. De mióta visszavonult, egyre kilátástalanabbnak éreztük a helyzetet. Már-már a reményt is elvesztettük.

Végül megszületett a megoldás. Egyenesen a legmagasabb körökből érkezett, és úgy hívják hogy: Bűn felismerő kézikönyv! A Benedek pápa által inspirált zseniális alapmű végre kiúthoz vezet abból a káoszból, amibe a jót és rosszat összemosó kereskedelmi TV csatornák és internetes újságok vezették az ártatlan, megtévedt híveket.

A kézikönyv szemléletes magyarázatokkal segíti a bűn különböző formáinak felismerését, és tájékoztatást nyújt azok lehetséges következményeiről.

Ó hisz mind tudjuk mi a bűn következménye! ;)

Nagy nehezen sikerült egy példányt szereznünk az első kiadásból. A továbbiakban közlünk néhány ábrát. Talán ez még megmentheti egy-két olvasónkat az örök kárhozattól.

 

Vétkezés gondolattal

Mindenki képben van hogy hogyan is megy ez. A férfi  meglát egy dús keblet, a nő egy kigyúrt, feszes, érzéki hasizmot, és máris bűnbe kerültek!
Képzeletükben már meg is érintik egymást, egyre hevesebb és hevesebb simogatás közepette a kezek lejjebb csúsznak, az ajkak összeérnek, a forró és erőteljes nyelves csókot gyors, kapkodó vetközés követi... Oh micsoda fertő! A képzelet kénköves fertője!

 

 

 

Vétkezés szóval

Már megint azok a fránya politikusok. Hát hogyne! A szóban való vétkezést leggyakrabban ők követik el: választási ígéretekkel, egymás becsmérlésével. Persze ne ringassuk magunkat abba a téves illúzba, hogy mi(mármint az olvasó) nem vétkezhetünk a szavak útján!

 

 

 

 

 

Vétkezés cselekedettel

Ne lopj magyar! Mondják hitetlen szomszédaink. És milyen igazuk van! Ha csupán ezt az egy rossz tulajdonságát le tudná vetkőzni  nagyszerű népünk, egyenesen az egekig emelkedhetne! Útépítés? Négyes metró? Kakaóbiztos számítógépek? Pokolra jutsz!

 

 

 

 

 

Vétkezés mulasztással

Ez most különösen aktuális, hisz nyakunkon vannak az EU parlamenti választások. Sokan vannak, akik nem fognak elmenni. Pedig kik egyházunk érdekeit kívánják szem előtt tartani (és ez az egyetlen módja az üdvözülésnek!) azoknak kutya kötelessége elmenni és szavazni! Azt ugye már nem kell részleteznem, hogy melyik pártra? ;)

 

 

 

 

 

Szerző: Kedvesnővér Rolandis  2009.06.03. 01:43 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apaca.blog.hu/api/trackback/id/tr451160453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.04. 00:02:52

Na tudjátok...ez a Miss Bean sorozat?:DDD

Kedvesnővér Rolandis 2009.06.04. 00:53:35

@Letícia: Látom gyermekem, szomjúhozod a fényt. Vétkeztél valamit a héten?

Ouaid (törölt) 2010.01.04. 15:12:46

A kereszténységet már a saját hívei sem veszik komolyan?

PikkDama 2010.04.04. 19:42:39

Kedves Bárány !
Szinte fájdalmas a butaságod.

BarbaraAngel 2010.10.31. 21:39:32

Egy kérdés...
Hogyan lehet vissza állítani amit megcsináltunk de nem akartunk?
Nem mintha erre lehetne válaszolni de azért jobb ha leírtam..

Kedvesnővér Rolandis 2010.11.02. 21:20:56

@BarbaraAngel:

Gyermekem az Úrban!

Akartad? Nem akartad? A tudat nem egy képlet egy megoldással, számtalan dolog vezeti, melyek között ritka az összhang.

Kérj bocsánatot attól, akit megbántottottál, legfőképpen Szent Atyánktól, aki mindennél jobban szeret téged!

Utána elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy milyen változások szükségesek az életedben ahhoz, hogy ezt a hibát ne kövesd el újra.

BadReligion1990 2011.11.19. 01:51:11

Baszni igenis jó! És újra és újra baszni fogok! Nem apácák fogják nekem megmondani, hogy mit csináljak, mi a bűnös és mi nem! Még hogy gondolatbűn! Felháborító, hogy vannak még ilyen sötét bunkók ebben az országban! A "kedves nővérek" azt csinálnak, amit akarnak, egyébként pedig kénköves fertő a halál fasza az! Fúúúú... >___<

lovas ember 2011.11.19. 14:41:13

Figyelj már te fitymaarcú apáca tetű! Ha apád nem baszta volna meg anyádnak azt a tyúkszaros picsáját akkor te se lennél!Én is szoktam baszni, ráadásul az édesanyádat!
süti beállítások módosítása